Spa / Wellness

De mens in deze tijd!
Ontspanning wordt steeds belangrijker in een tijd waar mensen het steeds drukker krijgen!
Die ontspanning en het gevoel van welzijn gaat u ervaren met de Spa en Wellness behandelingen.
SPA staat voor Sanus per Aquam ofwel gezond door water en is gericht op relaxen, anti-stress, verzorging en Well-being.
De Spa en Wellness behandelingen richten zich op zowel mannen als vrouwen


Cosmetische voetbehandeling Spa met producten van LCN
Tijdens deze behandeling staat alles in het teken van verwennen.

De behandeling begint met een aromatisch voetbad met dode zeezout, citroengras en limoen voor een intensieve verzorging van de voethuid en een diepe ontspanning van de gehele mens. Het stimuleert de bloedsomloop in voeten en benen, verzorgt de huid en geeft nieuwe energie.

Voor het verkrijgen van zachte voeten krijgt u een voet scrub met een aangename citroengeur. Zachte peeling korreltjes verwijderen op milde wijze afgestorven huidcellen en egaliseren de ruwe en droge huid.

De huid is nu klaar voor het masker speciaal voor de droge en gevoelige huid. Shea butter, squalene en amandelolie werken kalmerend en hydraterend. Een verkwikkend voetmasker dat de vermoeidheid laat verdwijnen en plaats maakt voor een heerlijk fris gevoel.

De voet kent twaalf verschillende spieren, die allemaal gemaakt zijn om het gehele gewicht van het lichaam te dragen gedurende de diverse bewegingen gedurende de dag.
Kortom, ze maken heel wat mee iedere dag! Een goede voetmassage zorgt ervoor dat de bloedtoevoer toeneemt en opgebouwde spanning in de voet spieren weggaat.Paraffine voetbehandeling
Een paraffine bad is een warme was waar je de voeten meerdere malen indompelt, na het indompelen wordt de paraffine droog, (denk maar aan kaarsvet wat eerst vloeibaar is en dan opdroogt) dan wordt er een plastic zakje om de voeten gedaan gevolgd door warmte sokken.
Na ongeveer 10 minuten wordt de paraffine verwijderd en uw voeten voelen heerlijk zacht aan!!

De werking van paraffine is te vergelijken met de sauna; door de warmte openen de poriën zich en wordt de huid zichtbaar en voelbaar gereinigd. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de voeten weer soepel en glad.
Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij verschillende huidaandoeningen, zoals droge voeten en wintereczeem.
De paraffine verzorgt en voed uw voeten zodat zij weer als herboren aanvoelen.

In de salon wordt gebruik gemaakt Tea Tree paraffine van DEPILÈVE.
Tea Tree olie heeft een verfrissende antiseptische werking, daardoor ideaal voor het behandelen van de voeten.Lekker even een moment voor uzelf!!!

Uiteraard kunt u de verschillende behandelingen met elkaar combineren.